GROEPSPRAKTIJK VROEDVROUWEN


Een Onmiskenbare schakel voor aanstaande en jonge ouders

Loopbaancoach

Een uitbreiding van het gezin is een hele verandering. Sommigen vinden heel gemakkelijk hun nieuwe drive, maar voor velen is het toch zoeken. Zeker is het voor beide ouders vaak geen evidentie hoe ze hun nieuwe rol als vader of moeder kunnen combineren met hun loopbaan.

Soms twijfel je hoe het verder moet. Soms vraag je je af of je nog dezelfde job wil uitoefenen. Hoe maak je die combinatie met het moeder-, vaderschap? Aarzel dan niet en maak gebruik van loopbaanbegeleiding.

De loopbaancoach gaat samen met jou op weg en laat je al je mogelijkheden en krachten ontdekken om zo de juiste beslissing voor je loopbaan te kunnen nemen.

Prijs

Een loopbaancoaching is een investering in jezelf, op financieel en tijdsvlak. Qua tijd reken je ongeveer op een totaal van 8,5 uur coaching (inclusief een eerste kenningsmakingsgesprek via de telefoon) gespreid over een drietal maanden. Je investeert 2 x € 40 voor 8 uur loopbaancoaching. Normaal kost dit traject € 1100. Een hele besparing dus, door het inzetten van de loopbaancheques van de VDAB. Per cheque heb je ook nog recht op 1 uur nazorg.

Afspraak

Neem contact op met Mie Baert
Telefoonnummer: 0495 70 91 38
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.